Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prodat kulturní hodnotu,Krtečka,za mrzký peníz?!Něco jiného je  vyvézt Krtečka do vesmíru astronautem,ale paní Milerová,(paní Müllerová,hurá na Bělehrad),takhle prosím ne.A ještě k tomu prezident.Ne.;-O;-(!!

0 0
možnosti

J78o87s63e88f 73P86a16r59á46k

15. 11. 2014 11:12

Karma,mluvíte mi z dušeR^

1 0
možnosti
Foto

Že v ČR není krtečkový merchandising? ;-D Trochu mi to připomíná jak Bart Simpson bezmezně miluje Sášu a má v jeho pokoji vše počínaje mluvící hračkou počínaje a ložním prádlem konče. ;-)

A když už jsem si myslel, že se toho U NÁS (nikoli v Číně, haha) o moc víc vymyslet nedá, koukly na mne v jednom nejmenovaném obchodním řetězci čokoládové figurky krtečka k zavěšení na vánoční stromek.

Pominu tu radost, až budou mít děti na stromečku samé černé "ozdoby" - veselejší už je to snad i v krematoriu - ale okamžitě jsem si vzpomněl na jednu povídku Jaroslava Haška, kdy hrdina - prodavač v prodejně se zvířaty - na rozkaz šéfa ozdobí vánoční stromek do výlohy a pověsí na něj živá štěňátka - pěkně za krček... Jak to s nimi dopadlo snad nemusím psát, ale přesně stejný následný pocit jsem měl při spatření toho plastového boxu plného čokoládových krtečků. Rv

2 0
možnosti

Budu také trochu naivní: pokud si dědička pohlídá, aby krtek neprovolával komunistická hesla, je to celkem jedno, kdo bude další příběhy produkovat. Že z toho bude mít profit, o tom žádná, ale podvod to není. Horší a hnusnější je, jak se na té propagaci přiživoval Zeman.

3 1
možnosti

Tak kdo nám ještě zbývá...  Akorát Švejk a..... Jára Cimrman... Věřme, že neemigrují do Čínské lidové republiky.... Tam by Cimrman se svými vynálezy dopadl však ještě hůře nežli za Rakouska-Uherska blahé paměti...;-D

3 1
možnosti

Samozřejmě, že jde hlavně, vlastně pouze o peníze. Kdyby nešlo jen o peníze, tak by netoužila propagovat krtečka zrovna tam. Četla jsem s ní rozhovor ještě před cestou s prezidentem do Číny, kde uváděla, že se tam snaží uzavřít smlouvu a byla tam již kvůli tomu 7x. Hodně usilovala o to, dostat se i s dalšímu podnikateli na tu cestu se Zemanem.

Co by na to řekl Miler, to se už nedozvíme, ale třeba by byl rád, že krteček vydělává. Nakonec je to jeho vnučka...

1 0
možnosti

M49i34l76a54n 61R88a81d80e91k

15. 11. 2014 7:06

;-Dv Cine nebudou ilegalne kopirovat ;-D;-D;-D;-D;-D, to se ji podarilo ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik