Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Zajimave. Mela by se toho chopit redakce a vyzvat i ostatni blogery k predstaveni se jako dalsich kandidatu na tento post. Abychom my ctenari meli k dispozici takovou srovnavaci studii. Takova volba prezidenda na tomto blogu by mohla byt dobrou taškařicí.

4 2
možnosti
JC

R^A že kandidátů by tady bylo dost! Si myslím ...;-)

2 3
možnosti
AB

Nezlobte se, nemusíme se shodnout na "demokratičnosti" toho či onoho, ale působíte na mě jen dojmem mediálně zmanipulovaného naivního provokatéra. Jestli takhle přistupujete ke své práci, tak to máme s odpadem spočítaný nadobro!

10 1
možnosti
AS

A72d82a71m 37S12t22a28v50a

8. 11. 2014 8:57

"působíte na mě.. dojmem mediálně ...." : a na mě teatrálně!

1 1
možnosti
Foto

Váš ,,apel" pane autore vychází z komentářů v masmediiích a z toho plynoucích Vaších osobních pocitů?

Váš blog neobsahuje Vaší skrytou reklamu na Vaší činnost coby OSVČ?

5 0
možnosti
SB

Reaguji na toto:

----------------------

Na závěr si dovolím ještě doporučení.

Nemyslím, že by nový prezident měl vzejít ze stávajícího politického prostředí.

---------------------

A zde je má reakce:

To je totálně mimo téma Vaší výzvy k rezignaci prezidenta republiky. Takhle byste se mohl obracet k dědičným panovníkům, kteří možná jakž takž mohli ovlivnit, v čí prospěch abdikují na svůj trůn. Ale to by Zeman dnes nemohl. Teoreticky by mohl rezignovat, takže tam Vaše výzva určitou logiku má, ale doporučovat mu,kdo by měl být další prezident, to je naprostý nesmysl, protože on by o obsazení prezidentského úřadu nerozhodoval. Takže doporučovat mu, kdo by měl být příštím prezidentem, to má stejný dopad, jako kdybyste to doporučoval mně, mé milence Milence nebo mému dobrému kamarádovi Bohumírovi.

4 0
možnosti
SB

Právě tato Vaše výzva logicky doplňuje Vaše slova, na která poukazoval už pan Sedláček, že byste se nebál ani tak veliké odpovědnosti, jako je prezidentská funkce.

Takže je tam skryté něco, co není vyjádřeno otevřěne, ale vyplývá to z kontextu:

"Odpovědnosti se nebojím, pocházím z takových kruhů, jaké definuji ve své výzvě, takže rezignujte, pane prezidente, a za nástupce vám doporučuji sebe samotného."

Stačilo napsat blog o tom, že byste chtěl být prezidentem, a nemusel byste to balit do nějaké výzvy, která je jenom záminkou k prvnímu kroku vašich ambicí, ale v reálu má beztak naději na úspěch asi stejnou, jako kdybych já chtěl v zápase na deset partií porazit Kasparova.

4 0
možnosti
DK

Pane, vy jste ale kastrát samce tura domácího  ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
JC

;-D;-D;-D

Promiňte, autore, ale jenom vyjádřuji své pocity bezprostředně po přečtení Vašeho srdceryvného dopisu. Ne, ani při nejlepší vůli to nejde nějak jinak komentovat. Určitě ne takto bezprostředně po přečtení.;-)

7 0
možnosti
JS

"Jsem člověkem, který se nebojí zodpovědnosti ani tak velké, jaká vyplývá z funkce Prezidenta České republiky."

To jako že jste ochoten to prezidentování vzít na svá bedra sám, pane Rado?

8 0
možnosti
SB

gratuluji, jste dnešním vítězem ankety Naivka dne, protože váš výplod se zdá být nepřekonatelným. fidorku mlíčnou nebo hořkou, míšo?

10 0
možnosti
JZ

Netusil jsem, ze existuje i fidorka s rybi prichuti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik