Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Míšo, nemáte už pocit, že těch kydů okolo kouření už bylo dost?

0 0
možnosti
PK

P41e76t57r 34K80a20p60l85a78n

23. 9. 2014 13:50

Ironie je to sice nepovedená, ale nikdo není dokonalý.

1 0
možnosti
Foto

P13e67t68r 80N48o63v81á95k

23. 9. 2014 13:49

Článek je vcelku vtipný, ale jeho autor se přepočítat - náklady na léčení onemocnění způsobené kouřením jsou vyšší než zisky z prodeje kuřiva. Kdyby to bylo naopak, stát by kouření nijak neomezoval.

1 0
možnosti
KL

náklady na nemoci "z koureni" je velmi tezke vycislit, kazdopadne si myslim, ze se mylite a i bez zapocitani usetrenych vydaju na duchody kvuli predcasnym umrtim kuraku spotrebni dan z cigaret prevysuje naklady na zdravotni peci vyvolanou kourenim. navic je nepravdepodobne, aby 1/6 (cca 48 mld. CZK predstavuje rocni vyber spotrebni dane z cigaret a 284 mld. CZK jsou celkove vydaje na zdravotni peci) vydaju byla zapricinena kourenim, kdyz kouri necelych 30% obyvatel. to by znamenalo, ze polovina vydaju na jejich zdravotni peci ma souvislost s kourenim.

0 1
možnosti
TK

R^  A podobně bych do škol instaloval výherní automaty, tam je také poměr nákladů a zisku velmi výhodný.

2 0
možnosti
MB

M93i88l55o65š 76B64é40m

23. 9. 2014 12:03

Nějak tomu textu nerozumím. A to ani v případě, že to má být ironie.

6 0
možnosti
BN

Vcelku rozumné návrhy... :-)

3 0
možnosti
JH

hlavně bych povolil kouření v krematoriu

1 0
možnosti
Foto

;-D Tak to tu ještě nebylo.

A bude se ve škole při tělocviku také trénovat šlukování, popřípadě skok do trafiky pro krabičku cigaret? A při ručních pracech správná technika balení cigára?

A taky nezapomenout na příkaz kouření na pracovištích, v dopravních prostředcích (včetně letadel) a ve veřejných budovách, aby si nekuřáci nemysleli, že si někde mohou jen tak mýrnix týrnix vyfukovat kysličník uhličitý. Jo, a rozhodně bych taky zaexperimentoval se zvířaty v ZOO - pokud by se nám podařilo naučit kouřit třeba opice, mohli bychom brzy hospodářsky dohnat i Qatar.

4 0
možnosti
MR

Dobrý den pane Řeháček, děkuji za přínosné podměty. Sám jsem intenzivně přemýšlel o zařazení do školního rozvrhu a osnov a Váš komentář přišel jak na zavolanou. S následným rozšířením jsem počítal, jen jsem nechtěl čtenáře zatěžovat, článek byl již tak dosti dlouhý. V každém případě i ZOO je zajímavým podnětem.

Co je nejdůležitější je dnes v první vlně skutečně vyvolat vlnu informovanosti veřejnosti, protože by kuřáci měli jasně pochopit, že právě kouření napomáhá stabilizaci ekonomické situace naší země a to v podstatně širším rozsahu než panem Šestákem zmiňovaná spotřeba alkoholu (který je však, to potvrzuji) také důležitou složkou našeho národního blaha.

Na závěr jen poznámka - jsem nekuřák a abstinent a sám budu muset prodělat velmi výraznou změnu životního stylu budu-li se chtít stát jedním z ekonomických pilířů naší země.

Teď mne napadlo, že místo varování na krabičkách cigaret, mělo by býti poděkování, ale k tomu asi až v dalším příspěvku.

4 0
možnosti

Jo dobrý, mohlo to být sice trochu kratší, ale ok. Jinak ale nezoufejte, naděje určitě je, např., v Brně se úspěšně z veřejných peněz propaguje aspoň zatím chlast - Dny či víkendy piva, burčáku atd.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik