Měl jsem v rukách tisíce žen a všechny chtěly jen jedno

Nejsem slavný Don Juan, ani Casanova, nejsem ani Jarda Jágr, či Brad Pitt, jsem Michael Rada. Za pár měsíců dostanu pod vánoční stromeček pětačtyřicátiny, a přesto si troufám říci, že jsem měl v rukách více žen, než všichni

jmenovaní dohromady a všechny chtěly jen jedno. Když to dostaly, nastal v 99% dějový zlom, protože to chtěli i jejich manželé a děti.

Sodoma - Gomora, říkáte si pravděpodobně.

Já říkám jen E-MOTION

Přesně tak. Nevím, na co jste mysleli Vy, ale já jen na čistou mobilitu.

Jedním z jejich extrémů je skutečnost, že jste-li otevření jako většina E-MOTIONEERS (jezdců ochotných sdílet myšlenky čisté mobility a profitovat ze své aktivity) pak je možné, že během jedné jediné jízdy necháte svézt i desítky lidí a uvítáte-li pak možnost být součástí nějaké větší a komlplexnější akce, jako například Olympijského parku Plzeň, akce Hurá na prázdniny pořádané firmou PORSCHE, či prostě účastníte-li se akce Městem na kole, pak se ony desítky velice rychle přemění na stovky a stovky na tisíce, hlavně jedná-li se o akci vícedenní.

Radost

To co chtějí ženy a následně i jejich muži a samozřejmě i děti, je prosté. Chtějí se svézt na dopravním prostředku, který znají jen z animovaných filmů, či sci-fi (a z Abíčka). Většina z nich by po zkoušce nejraději odjela sama, nebo je rozhodnuta do práce, či do školy už nedojíždět autem, či přeplněnou MHD, ale pohodlně na vlastním oři o síle, čtvrt, půl, třičtvrtě, ale i například 3 koňské síly.

všechny po tom touží

Stejně jako v minulosti mne tak nechají svírat svá těla a ještě dodávají, ať je držím pevněji.

Zbytek rodiny vždy jen závistivě hledí a v podupávání nohou a nervózním tiku očí vidím tu žádost "TEĎ UŽ KONEČNĚ JÁ"

Krásné na tom všem je i to, že bude moje tvář součástí domácích alb stovek rodin a při pohledu budou vzpomínat, jaké to bylo. Na rozdíl od zážitků jmenovaných milovníků, není třeba vztah tajit. Je tady a už nepustí. Tělo si zkusilo jaké to je, a najednou čistá mobilita, navíc v podobě jednoho kola, nepřipadá tak cizí.

V Olympijském parku Plzeň je spousta šikovných lidí, krásných a náročných sportů a jedna jízda, jeden stisk ukáže, že E-MOTION k nim patří a to i přesto, že jej za sport nepovažuji. Není ničím více, ničím méně než prostředkem osobní dopravy, dopravy, která je čistá a jediným omezením je sám jezdec a je jedno je-li mu pět nebo o sedmdesát více, je tu.

Nevím jak Vy, ale já vím kam mířím. Ke světu bez odpadu a plýtvání a k němu čistá osobní mobilita patří.

JE krásné, když po testovací jízdě, která je často dokumentovaná některým z rodinných příslušníků zmíním, že zaslaná fotografie, či video jsou nejenom krásné, ale i hodnotné a nesoucí slevu, jak rychle mizí vizitky a opisuje se e-mailová adresa.

Na Olympiádě? Ano, a to již dnes.

Myslím, že mnoho rodin, bude mít Vánoce letos dříve, ne kvůli stromečku, ale kvůli tomu, že mé objetí a pevný stisk vyvolávají touhu si to zopakovat a pak vyrazit třeba na houby, tak jako to dělám já sám.

To vše může být i Vaše

 

Autor: Michael Rada | čtvrtek 18.8.2016 7:00 | karma článku: 15,14 | přečteno: 1924x
  • Další články autora

Michael Rada

Seriál skončil

7.7.2017 v 10:10 | Karma: 7,71

Michael Rada

WASTELESS FUTURE

14.4.2017 v 14:14 | Karma: 0

Michael Rada

KDE JE BLOG?

13.2.2017 v 14:29 | Karma: 3,86

Michael Rada

Zombie blog

28.11.2016 v 7:00 | Karma: 0