Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Dobrý den paní Moudrá, zatím neznám případ úmrtí, všichni jezdci totiž jízdou mládneme, tak je možné, že si aktivní život budete užívat mnohem déle.

Jízdu vyučuji, tak se není třeba bát.

0 0
možnosti
SN

:-).....Mně ten nadpis opravdu přitáhl, chtěl bych si to také vyzkoušet. Dost nechápu, jak to funguje a proč se s toho nepadá ! R^

0 0
možnosti
MR

DObrý den pane Novák, děkuji za komentář a upřímnost. My jedci nejsme akrobati, ani lidé nadaní enormí rovnováhou, jen kombinujeme to, co nám příroda nadělila s chytrostí stroje, jemuž technologie počítačem řízeného gyroskopu dala možnost, postarat se o předozadní rovnováhu.

I proto udržujeme jen rovnováhu boční, jako na kole, či koloběžce a obtížná část je v tom, že stroj reaguje již na 300g přenesení váhy a to je citlivost, na kterou není nikdo zvyklý. Když se s ní však naučíte pracovat, je radost z jízdy a efektivita Vaší osobní dopravy neúměrně větší než na jakémkoli jiném dopravním prostředku.

0 0
možnosti
VF

Mám dojem, že reklama na blog nepatří.

2 1
možnosti
MR

Dobrý den pane Fürst. Myslím, že máte pravdu, jen si nemyslím, že se jedná o reklamu. Je však fascinující sledovat, kolik čtenářů přitáhne jen nadpis.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS