Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FJ

Plýtvání jídlem - máte pravdu. Ono to vyplývá ze stavu společnosti kdy se nevážíme práce druhých, kdy se ztratila úcta k chlebu apod.

To, aby bylo méně kamionu na silnicích - to s Vámi naprosto souhlasím.

Co kdyby jste se podívali na to proč se třeba ze Španělska vozí rajčata do Řecka, nebo i jinam. Proč se podobným způsobem vozí vepřové a hovězí na porážku, pak zase jinam na bourání a konečně ke spotřebiteli. Kolik km se takto najede navíc místo aby se tato věc udála co nejblíže místu spotřeby. Tyto přesuny se dějí jen díky dotacím, které pokřivují ceny jako takové. No a pak organizace, která tyto dotace umožňuje, nebo přímo platí vymyslí takovýto projekt.

Zajímavé

0 0
možnosti
MR

DObré ráno pane Ježek, děkuji Vám za Váš komentář. S ohledem na skutečnost, že se zabývám efektivitou globálních dodadavatelských a logistických řetězců, tak se tématem prázdných aut a zbytečných převozů zabývám a snažíme se je s klienty jeden po druhém eliminovat a daří se to,jen bohužel nejsem schopen realizovat více projektů souběžně, než například 5.

0 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik