Přicházím

9. 09. 2016 7:00:07
Je to přesně týden, kdy na stránkách mého blogu vyšel příspěvek s názvem, Odcházím. Je tedy dobře si položit otázku, proč jen o sedm dní později zavane vítr v protisměru, a já nejednou ohlašuji pravý opak. Že by politický vítr?

Není tomu tak.

Nejsem politikem, abych mohl beztrestně lhát, a přiznám se, že by mne netěšilo být ani králem, jehož poddaní se radují z jeho smrti a vítají ještě před posledním vydechnutím, krále nového.

V původním článku jsem zmínil svůj odchod z blogovací sféry iDNES. Důvodem je nepřiznaná cenzura, jejíž kroky provázejí mé články již delší dobu, zatímco jiné s obsahem nasáklým poklonkování jednomu králi vlastnícímu již většinu republiky, nechávají volný průchod.

Mé přicházení, totiž nesouvisí se stejným médiem, to by totiž byla chyba.

Svůj příchod ohlašuji na médium jiné a tím jsou PARLAMENTNÍ LISTY.

Ač to zní neuvěřitelně, tak já, kterého politici, stejně jako dopadový rytíři, nemají v lásce, se uchyluji pod střechu periodika, které přímo nese název jednoho z politických zimovišť - parlamentu.

Myslím, že to není náhoda a jsem tomu rád a věřím, že to bude začátek dlouhodobé spolupráce.

Zajímavé však bylo i těch sedm dní mezi mou výzvou a přechodem na novou adresu. Nejsem totiž z těch, kteří by pasivně čekali, že se mu pohrnou nabídky psát jinde, a tak jsem aktivně hledal a oslovoval další hráče na trhu, abych zjistil, kromě jiného, že

  • rozdílná jména zdaleka naznamenají rozdílného majitele
  • protivníci, často hrají pod jedním dirigentem
  • slovo "blog" je pro mnohé jen vábničkou na další můry
  • slovo svobodný, je jen slovem bez významu

Největší a nejsvobodnější, je pak jen hodně zavánějící mrtvolou, kdysi NOVÉ televize, v níž vaří se jen ze zbytků a servíruje se na zlatých talířích s odpovídající cenovkou, z níž ještě kapou tělesné tekutiny.

V Parlamentích listech existuje sekce Aréna a v ní podsekce Názory a Petice a právě tam, se již několik dní objevují články, které se rozhodla redakce iDNES blokovat a nepublikovat je na své hlavní stránce.

Brzy se budou objevovat na této nové adrese i články nové, doposud nepublikované a proto ty z Vás, kteří hovoříte stejnou řečí, jakou hovořím i já, zvu na novou adresu a věřím, že tam bude moci býti naše diskuze svobodnější, než tomu bylo na serveru nejchudšího z Čechů.

Přehled všech zveřejněných článků naleznete vždy na této adrese.

P.S. kdyby jste měl někdo chuť ocenit mou práci a činnost pěti minutami svého času, můžete mne a mou společnost nominovat v soutěži TOP ODPOVĚDNÝ LEADER 2016 a TOP OPDOVĚDNÁ FIRMA 2016. Děkuji

Autor: Michael Rada | pátek 9.9.2016 7:00 | karma článku: 0.00 | přečteno: 24x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 17.23 | Přečteno: 205 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 21.38 | Přečteno: 495 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.05 | Přečteno: 228 | Diskuse

Jiří Turner

Tomáš Klus, Tomáš Halík a jiní „pomatenci“

Co intelektuál, to antisemita a nepřítel Izraele a FF UK jako líheň „hamásníků“. A pak tu máme ty naše angažované umělce, jako je Klus. Emoce, které vyvolává palestinsko-izraelský konflikt, už asi mnohým trochu zatemňují mozek.

18.3.2024 v 11:05 | Karma článku: 30.34 | Přečteno: 5188 | Diskuse

Petr Šindelář

Jurečka bez změn v zákonech a ústavě touží zvýšit zaměstnanost!

Na pomoc si vzal počítače a na výběr vzdělávacích kurzů zavedl e-shop. Nárok na dávky chce ztížit a zájem o práci na venkově naopak zvýšit. Premiér ale tvrdí, že 2 miliardy korun ve prospěch venkova nevydá a státní rozpočet...

18.3.2024 v 9:52 | Karma článku: 12.49 | Přečteno: 232 | Diskuse
Počet článků 734 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 413

Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...