Odcházím

2. 09. 2016 7:00:07
Vážení čtenáři, jak jsem indikoval již v několika předchozích článcích, rozhodl jsem se "dobrovolně" opustit blogovací platformu iDNES, která mi jako odměnu za každodenní blog a 278.000 přečtení nadělila blokaci příspěvků

na hlavní stránce iDNES.

Důvodem ke zbavení se nepříjemného pisálka, který se dotýkal témat, která vlastníkovi tohoto periodika již delší dobu nešla pod nos a vracela do Čapího hnízda nepříjemný zápach klamu, kterým je obestřen, byl článek s názvem

MĚL JSEM V RUKÁCH TISÍCE ŽEN A VŠECHNY CHTĚLI JEN JEDNO

Redakce rozhodnutí odstavení článku, který v prvních dvou hodinách generoval tisícovku přečtení, zdůvodnila tím, že se jedná o reklamu.

Samozřejmě že má pravdu. Tímto článkem jsem chtěl udělat reklamu čisté mobilitě. Reklamu pocitu, jaký se dostaví při jízdě. Stejně jako ostatní články jsou reklamou práce vedoucí k vytvoření světa bez odpadu a plýtvání.

Beru tento článek jako možnost podělit se s ostatními zájemci o blogování o informace, které s prací, kterou je psaní denního blogu, souvisí.

Tak za prvé, je to

PRÁCE

za druhé

PRÁCE

a za třetí

SPOUSTA ČASU, KTERÝ VĚNUJETE PSANÍ ZDARMA

Když vše uvedené vložíte a přidáte k tomu lásku ke psaní, budete mít možnost radovat se z každého komentáře, z každého příspěvku a dalším čtenářem, který si článek přečte.

Pokles v první polovině měsíce, stejně jako na konci, byl vyvolán vyřazením blogu z hlavní stránky portálu iDNES.

A takto to vypadá, když cenzor zařízne blog definitivně

Přiznám se, že jsem odchod zvažoval již delší dobu a vždy to souviselo s problémy s vydáním připraveného článku, tedy, dle redakce s nějakou "technickou poruchou" díky níž ten, či onen článek o politice, odpadech, lžích, lichvářích a dalších tématech včetně již zmiňovaného čapího hnízda, nebyly vydány.

Nejčtenější z článků celé historie blogu se jmenoval ZAHOŘKLOST STÁTNÍKOVA a dokázal sesbírat neuvěřitelných 12.652 přečtení. Ač politický, nebyl blokován. Důvodem myslím, byla skutečnost, že se netýkal vlastníka serveru, nejchudšího z Čechů, samotného pana ministra financí, ale prezidenta, kterého se chystá pan ministr nahradit.

Server umožňuje zálohování. V čase psaní tohoto článku jsem o něj zažádal a k večeru jsem dostal informaci, že 121 MB je v zazipovaném souboru připraveno ke stažení. To není vůbec málo, co říkáte.

Jsem zvědav, zda-li se mým blogům podaří najít nový domov, přeci jen bez psaní, bych se potěch dvou letech, cítil poměrně nesvůj.

Do té doby budete mé články nacházet na soukromé adrese blogu každý den, jak jste byli zvyklí a kdyby někdo, jiné periodikum, firma, soukromá osoba měla prostor, kde by mi umožnila zveřejňovat další z myšlenek, dejte mi vědět, rád to zvážím.

Mám jen dvě prosby, nemluvte mi do toho co, jak a kdy budu psát, a nabídněte prostor bez nároku na odměnu. Zvýší-li Vám však návštěvnost Vašich vlastních stránek a s tím i například počet zákazníků, či dokonce obrat, bude celý Váš, odměnu za to si nebudu naopak nárokovat já.

Autor: Michael Rada | pátek 2.9.2016 7:00 | karma článku: 0.00 | přečteno: 44x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.32 | Přečteno: 909 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.04 | Přečteno: 754 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 472 |

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

Poslední dobou se slovem dezinterpretace přímo šermuje. Dokonce se dá říci, že se tento pojem proměňuje v měřítko politické pravověrnosti a v důkaz ospravedlňující cenzuru. Prohlubování tohoto postupu je hloubení cesty do pekel.

3.3.2024 v 8:57 | Karma článku: 17.32 | Přečteno: 404 | Diskuse

Zdenek Horner

František (chci) Mír toho času papež

Svého času bylo pro mne dogma o neomylnosti papeže důvodem k ochladnutí vůči katolicismu. Dnes se však cítím s papežem v jedné řadě. Život neustále přináší výzvy k zamyšlení a sebereflexi, z nějž může vzejít čisté nad nejčistější.

27.2.2024 v 7:07 | Karma článku: 17.08 | Přečteno: 305 | Diskuse
Počet článků 734 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 413

Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...