Měl jsem v rukách tisíce žen a všechny chtěly jen jedno

18. 08. 2016 7:00:07
Nejsem slavný Don Juan, ani Casanova, nejsem ani Jarda Jágr, či Brad Pitt, jsem Michael Rada. Za pár měsíců dostanu pod vánoční stromeček pětačtyřicátiny, a přesto si troufám říci, že jsem měl v rukách více žen, než všichni

jmenovaní dohromady a všechny chtěly jen jedno. Když to dostaly, nastal v 99% dějový zlom, protože to chtěli i jejich manželé a děti.

Sodoma - Gomora, říkáte si pravděpodobně.

Já říkám jen E-MOTION

Přesně tak. Nevím, na co jste mysleli Vy, ale já jen na čistou mobilitu.

Jedním z jejich extrémů je skutečnost, že jste-li otevření jako většina E-MOTIONEERS (jezdců ochotných sdílet myšlenky čisté mobility a profitovat ze své aktivity) pak je možné, že během jedné jediné jízdy necháte svézt i desítky lidí a uvítáte-li pak možnost být součástí nějaké větší a komlplexnější akce, jako například Olympijského parku Plzeň, akce Hurá na prázdniny pořádané firmou PORSCHE, či prostě účastníte-li se akce Městem na kole, pak se ony desítky velice rychle přemění na stovky a stovky na tisíce, hlavně jedná-li se o akci vícedenní.

To co chtějí ženy a následně i jejich muži a samozřejmě i děti, je prosté. Chtějí se svézt na dopravním prostředku, který znají jen z animovaných filmů, či sci-fi (a z Abíčka). Většina z nich by po zkoušce nejraději odjela sama, nebo je rozhodnuta do práce, či do školy už nedojíždět autem, či přeplněnou MHD, ale pohodlně na vlastním oři o síle, čtvrt, půl, třičtvrtě, ale i například 3 koňské síly.

Stejně jako v minulosti mne tak nechají svírat svá těla a ještě dodávají, ať je držím pevněji.

Zbytek rodiny vždy jen závistivě hledí a v podupávání nohou a nervózním tiku očí vidím tu žádost "TEĎ UŽ KONEČNĚ JÁ"

Krásné na tom všem je i to, že bude moje tvář součástí domácích alb stovek rodin a při pohledu budou vzpomínat, jaké to bylo. Na rozdíl od zážitků jmenovaných milovníků, není třeba vztah tajit. Je tady a už nepustí. Tělo si zkusilo jaké to je, a najednou čistá mobilita, navíc v podobě jednoho kola, nepřipadá tak cizí.

V Olympijském parku Plzeň je spousta šikovných lidí, krásných a náročných sportů a jedna jízda, jeden stisk ukáže, že E-MOTION k nim patří a to i přesto, že jej za sport nepovažuji. Není ničím více, ničím méně než prostředkem osobní dopravy, dopravy, která je čistá a jediným omezením je sám jezdec a je jedno je-li mu pět nebo o sedmdesát více, je tu.

JE krásné, když po testovací jízdě, která je často dokumentovaná některým z rodinných příslušníků zmíním, že zaslaná fotografie, či video jsou nejenom krásné, ale i hodnotné a nesoucí slevu, jak rychle mizí vizitky a opisuje se e-mailová adresa.

Myslím, že mnoho rodin, bude mít Vánoce letos dříve, ne kvůli stromečku, ale kvůli tomu, že mé objetí a pevný stisk vyvolávají touhu si to zopakovat a pak vyrazit třeba na houby, tak jako to dělám já sám.

Autor: Michael Rada | čtvrtek 18.8.2016 7:00 | karma článku: 14.87 | přečteno: 1924x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 8.27 | Přečteno: 97 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 16.78 | Přečteno: 187 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 6.47 | Přečteno: 149 |
Počet článků 734 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 413

Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...